
Ingrediënten
Zoek je naar een gezond en makkelijk ontbijt of tussendoortje voor je kleintje? Deze banaan-havermout ontbijtbites zijn heerlijk zacht en zitten boordevol goede voedingsstoffen. Ze zijn volledig suikervrij en super eenvoudig te maken, perfect voor kleine handjes om vast te pakken.
Bereiding
- 1Verwarm de oven voor op 180°C. Beleg een muffinvorm met papieren vormpjes of vet deze licht in.
- 2Pel de bananen en prak ze fijn in een grote kom met een vork.
- 3Voeg het ei, de melk, het bakpoeder en de kaneel toe aan de geprakte bananen en meng alles goed door elkaar.
- 4Roer de havermout door het bananenmengsel totdat alle ingrediënten goed gecombineerd zijn.
- 5Verdeel het beslag over de muffinvormpjes. Vul ze voor ongeveer tweederde.
- 6Bak de bites 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven, of totdat ze goudbruin zijn en gaar aanvoelen als je er een prikker in steekt.
- 7Laat de banaan-havermout ontbijtbites iets afkoelen in de vorm voordat je ze eruit haalt en serveert.
Serveertip: Serveer de bites warm of koud, puur natuur of met een schijfje banaan of ander vers fruit ernaast.
Beoordelingen voor Banaan-havermout ontbijtbites
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.



