
Ingrediënten
Kleine, vrolijke yoghurtballetjes boordevol fruit. Perfect als verkoelend tussendoortje of als licht toetje na het eten. Ze zijn makkelijk te maken en een hit bij kinderen!
Bereiding
- 1Meng de Griekse yoghurt in een kom met de honing of agavesiroop, indien gewenst. Roer goed door elkaar.
- 2Bekleed een bakplaat of grote snijplank met bakpapier. Dit voorkomt dat de balletjes blijven plakken.
- 3Schep met een theelepel kleine hoopjes yoghurt op het bakpapier, ongeveer ter grootte van een muntje. Zorg dat er wat ruimte tussen zit, zodat ze niet aan elkaar vastvriezen.
- 4Duw in elk yoghurtballetje voorzichtig een klein stukje fruit (bijvoorbeeld een halve blauwe bes, een stukje framboos of een klein plakje banaan).
- 5Zet de bakplaat voorzichtig in de vriezer. Laat de yoghurt balletjes minimaal 2 uur bevriezen, of totdat ze helemaal hard zijn.
- 6Haal de bevroren yoghurt balletjes van het bakpapier. Je kunt ze direct serveren of bewaren in een luchtdichte vriezerzak of bakje in de vriezer.
Serveertip: Serveer de bevroren yoghurt balletjes direct uit de vriezer. Je kunt ze tot twee weken bewaren in een afgesloten bakje in de vriezer.
Beoordelingen voor Bevroren yoghurt balletjes
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.



