
Ingrediënten
Deze frisse en fruitige bites zijn perfect voor een warme dag of als een gezond tussendoortje. Je maakt ze makkelijk zelf en ze zitten boordevol goede voedingsstoffen voor jouw kleintje. Een heerlijk alternatief voor ijs, zonder toegevoegde suikers.
Bereiding
- 1Bekleed een kleine bakplaat of schaal (ongeveer 20x20 cm) met bakpapier.
- 2Prak de helft van de bosbessen lichtjes met een vork in een kom. Voeg de volle naturel yoghurt en eventueel het vanille-extract toe. Roer goed door elkaar.
- 3Spreid het yoghurtmengsel gelijkmatig uit over de met bakpapier beklede bakplaat.
- 4Verdeel de resterende hele bosbessen over het yoghurtmengsel. Druk ze zachtjes een beetje in de yoghurt.
- 5Zet de bakplaat minimaal 2-3 uur in de vriezer, of totdat het yoghurtmengsel volledig bevroren en stevig is.
- 6Haal de bevroren yoghurt uit de vriezer en breek of snijd het in kleine hapklare stukjes.
Serveertip: Serveer direct uit de vriezer. Je kunt ze ook als 'crumble' over wat extra yoghurt doen als ze iets gesmolten zijn.
Beoordelingen voor Bevroren yoghurt bites met bosbessen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.



