
Ingrediënten
Je kunt met dit recept een heerlijke en kleurrijke wrap maken voor je kind. Het zit boordevol eiwitten en ‘verstopte’ groenten, wat het een gezonde en leuke maaltijd maakt. Perfect voor de lunch of een licht avondeten!
Bereiding
- 1Rasp de wortel en courgette fijn. Hak de spinazie en peterselie fijn. Zorg dat de gekookte of gebakken kipfilet in kleine stukjes is gehakt.
- 2Kluts de eieren los in een kom met de melk (indien gebruikt) en de fijngehakte peterselie.
- 3Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Giet een deel van het eimengsel in de pan en bak een dunne eierwrap, net als een pannenkoek. Bak tot de bovenkant gestold is en de onderkant goudbruin. Herhaal dit tot al het eimengsel op is.
- 4Haal de eierwraps uit de pan en leg ze apart.
- 5Verhit opnieuw een beetje olijfolie in dezelfde pan. Voeg de geraspte wortel en courgette toe en roerbak ze kort tot ze iets zachter zijn (ongeveer 3-5 minuten).
- 6Voeg de fijngehakte spinazie toe en roerbak tot deze geslonken is.
- 7Meng de fijngehakte kipfilet door de groenten.
- 8Leg een eierwrap op een bord. Verdeel een deel van de kip-groentevulling over de wrap.
- 9Rol de eierwrap voorzichtig op. Snijd de wrap eventueel in kleinere stukjes voor gemakkelijker eten.
- 10Serveer direct.
Serveertip: Serveer de wraps met extra reepjes komkommer of paprika ernaast voor wat extra knapperigheid en groenten.
Beoordelingen voor Eierwrap met kip en regenbooggroenten
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.



