
Ingrediënten
Een heerlijk en voedzaam begin van een feestelijke dag. Deze zachte havermoutpap, gezoet met banaan, wordt omgetoverd tot een winterwonderland met een laagje kokosrasp. De rode accenten van het fruit maken het een vrolijk en gezond kerstontbijt voor je kleintje.
Bereiding
- 1Doe de havermout en melk in een steelpan. Breng aan de kook op middelhoog vuur, onder voortdurend roeren.
- 2Laat de pap zachtjes pruttelen voor ongeveer 5-7 minuten, of totdat de pap de gewenste dikte heeft bereikt, terwijl je blijft roeren om aanbranden te voorkomen.
- 3Haal de pan van het vuur. Prak de halve banaan fijn en roer deze door de warme havermoutpap.
- 4Schep de pap in een kom. Bestrooi royaal met de kokosrasp, dit vormt de 'sneeuwlaag'.
- 5Verdeel het fijngemaakte rode fruit over de pap als feestelijke decoratie. Serveer direct.
Serveertip: Garneer voor extra feestelijkheid met een paar fijngesneden stukjes mandarijn of een klein sterretje uitgesneden uit peer.
Beoordelingen voor Kerstochtend sneeuwvlok havermoutpap
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.



