
Ingrediënten
Heerlijke, zelfgemaakte visburgertjes, boordevol milde vis en fijngesneden groenten. Een perfecte manier om kinderen meer vis en groenten te laten eten, op een manier die ze lekker vinden. Serveer ze lekker knapperig!
Bereiding
- 1Kook de doperwtjes en de fijngehakte wortel (in kleine stukjes) in een beetje water gaar, dit duurt ongeveer 5-7 minuten. Giet af en laat afkoelen.
- 2Snijd de visfilet in zeer kleine stukjes of prak het fijn met een vork. Zorg dat er geen graten meer in zitten.
- 3Meng in een kom de vis, de afgekoelde doperwtjes en wortel, het ei, het paneelmeel, de peterselie en het citroensap. Breng eventueel licht op smaak met een snufje zout als passend voor de leeftijd.
- 4Vorm met vochtige handen 8 kleine burgertjes van het mengsel.
- 5Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
- 6Bak de visburgertjes in ongeveer 4-6 minuten per kant goudbruin en gaar. Zorg dat ze goed doorbakken zijn vanbinnen.
Serveertip: Lekker met wat gebakken aardappeltjes of zilvervliesrijst en een frisse komkommersalade.
Beoordelingen voor Knapperige visburgertjes
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.



