
Ingrediënten
Een heerlijk verfrissend en voedzaam ontbijt of toetje voor je kleintje. Deze pudding is super makkelijk te maken en zit boordevol gezonde vetten en vezels. De zoete smaak van rijpe mango combineert perfect met de romige kokosmelk.
Bereiding
- 1Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Bewaar een paar blokjes voor de garnering.
- 2Pureer de rest van de mango tot een gladde puree.
- 3Meng in een kom de chiazaad met de kokosmelk. Roer goed door om klontjes te voorkomen.
- 4Voeg de mangopuree toe aan het chiazaad-kokosmengsel en roer alles nogmaals goed door.
- 5Verdeel de pudding over twee kleine glaasjes of bakjes. Voeg eventueel een scheutje plantaardige melk toe als de pudding te dik is.
- 6Zet de glaasjes minimaal 2 uur (of een nacht) in de koelkast om op te stijven.
- 7Voor het serveren, garneer met de achtergehouden mangoblokjes.
Serveertip: Garneer met extra stukjes verse mango of een snufje kokosrasp voor de finishing touch.
Beoordelingen voor Kokos-chia pudding met mango
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.



